//
you're reading...
Directes, notícies

La nova guitarra de La Bien Querida

Quin tros de guitarra, Ana!

Ni més ni menys que una Guild de dotze cordes! Quina joia, senyors! I per fer-nos una mica d’enveja, ens en penja una foto al twitter, abans de la seva estrena oficial als escenaris, que segons anuncia al seu perfil de la xarxa social serà el proper 12 de Juny al festival GEA de Tarragona.

Presentacions guitarreres a banda, estem segurs que Ana Fernández oferirà un directe de qualitat, com els que ve oferint des que el 2009, va posicionar-se amb  força dins el panorama folk independent amb el seu disc de debut, Romancero (Elefant Records, 2009) , que es va alçar amb la distinció de millor disc nacional del 2009 segons les revistes Mondosonoro i Rockdelux.

Aquests dies està ja rodant el seu nou treball Fiesta  (Elefant Records, 2011) , un disc amb menys tirada folk però amb la mateixa intensitat lírica que l’anterior. Els que vàreu tenir la oportunitat de veure-la als concerts del Godó, segur que vàreu poder constatar que el seu directe s’ha reinventat, jugant amb alguns punts de distorsió que embruten el naïf del treball anterior i li donen un toc més madur a les noves composicions.

Li cedirà per sempre la Guild Starfire III a Pau Debon, d’Antònia Font,  com ja va fer al Teatre Lara de Madrid durant el concert dels mallorquins?

Pau Debon, Teatre Lara de Madrid 24/05/2011

via: @labienquerida

Anuncis

About Míriam

Humanista. Periodista de carrera inacabada però vocació intacta. Em dedico a escriure sobre música, cine i llibres perquè bàsicament no sé fer una altra cosa. A les meves hores lliures treballo a la Universitat. He col.laborat a diversos mitjans des de fa un munt d'anys i he mantingut més o meys inactius un parell de blocs. Diuen que una cosa es converteix en un hàbit si ets capaç de fer-la dia rere dia durant un mes ( o una mica menys, potser. En fi. No ho recordo.) Com que estic en un moment de la meva vida en què necessito provar hipòtesis, he decidit obrir un altre bloc. Seré capaç de crear l'hàbit definitiu? These pages must show..

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

@fentlindie a twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Anuncis
%d bloggers like this: