//
you're reading...
Activitats, notícies

Manos de Topo: Fundraising mode

Qui es pot resistir als encants dels Manos de Topo?

Les coses van mal dades, estimats lectors. Això és un fet. I els Manos de Topo sembla que no són una excepció. Fer un videoclip val molts diners i els barcelonins han optat per demanar-los als seus fans. No dubtem que si ho haguessin fet al metro, servint-se de la veu plorosa de Miguel Ángel Blanca, el seu cantant, s’haguessin fet d’or i haguessin pogut gravar tres videoclips, però aconsellats pel director habitual dels seus clips ( i de la sèrie “Arròs Covat”) Kike Maíllo, han decidit optar pel fundraising 2.0, a través del lloc web Verkami.

Aquest lloc web, creat per una família de Mataró, cedeix espai perquè creadors de tots els àmbits de la cultura hi exposin els seus projectes i facin una crida perquè la gent aporti el seu petit granet de sorra. A canvi, els “productors”, reben una compensació en espècies. En el cas del grup Barceloní, aquells que hi col.laborin, podran tenir el nou disc,  amb data prevista de sortida a l’octubre,  abans que ningú i muntar-se una bona festa amb els del grup.

Manos de Topo van saltar al panorama independent l’any 2007 amb el disc “Ortopedias Bonitas” ( Sones, 2007), tot i que el grup s’havia creat 2 anys abans, quan Miguel Ángel Blanca i Alejandro Marzoa es van conèixer a l’ESCAC ( on Maíllo, donava classe, de fet. Tot queda a casa) i es divertien a les festes dels amics parodiant cançons romàntiques. Finalment, aquesta broma es va convertir en un fet diferencial i el seu primer disc va ser considerat un dels millors del 2007 per la revista Rockdelux. Al 2009 , i amb el poc complaent  títol de “El Primero era Mejor” ( Sones, 2009) va sortir a la venda el seu segon disc.

A Manos de Topo, diuen, o els odies o els adores. A la redacció de Fent L’Indie, com en moltes altres qüestions musicals estem dividits. Si en sou fans i no us voleu quedar sense un altre clip de la factoria Maíllo, us encoratgem a entrar en el següent enllaç i col.laborar amb la voluntat. Queden 38 dies i, si us estireu amb una donació de 500 €, podeu arribar a aconseguir un sopar romàntic amb el cantant. Me lo quitan de las manos!!! 

http://www.verkami.com/projects/441-nuevo-videoclip-de-manos-de-topo

via: @manosdetopo i http://www.verkami.com

Anuncis

About Míriam

Humanista. Periodista de carrera inacabada però vocació intacta. Em dedico a escriure sobre música, cine i llibres perquè bàsicament no sé fer una altra cosa. A les meves hores lliures treballo a la Universitat. He col.laborat a diversos mitjans des de fa un munt d'anys i he mantingut més o meys inactius un parell de blocs. Diuen que una cosa es converteix en un hàbit si ets capaç de fer-la dia rere dia durant un mes ( o una mica menys, potser. En fi. No ho recordo.) Com que estic en un moment de la meva vida en què necessito provar hipòtesis, he decidit obrir un altre bloc. Seré capaç de crear l'hàbit definitiu? These pages must show..

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

@fentlindie a twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Anuncis
%d bloggers like this: