//
you're reading...
Discos

Perquè ell? No hi havia ningú més?

Recordareu de capítols anteriors que el Nevermind de Nirvana és un dels discos fetitx de FentLindie, de manera que ja us podeu imaginar quina cara sen’s ha quedat quan hem vist que l’edició espanyola de Rolling Stone ha triat, ni més ni menys, que a Dani Martín, del Canto del Loco, A.K.A “Ninyato” per reproduir la portada d’un dels emblemes del grunge. No hi havia ningú més, no?

Quins collons!

D’acord. Els de Rolling Stone a Espanya sempre han tirat cap a un rotllo més aviat mainstream, però això no és excusa per embrutar la memòria d’en Kurt Cobain equiparant-lo a un paio que canta com si s’hagués posat blu-tack entre el paladar i la llengua i que el més transgressor que ha fet a la seva vida és intentar entrar “a un garito con zapatillas”. I ni tan sols sabem si ho va aconseguir, a jutjar per la cançó.

Això sí: ell està encantat i cita el Nevermind com un dels seus discos de capçalera i tal i qual. Que guai. Fenomenal, que diria ell….

No hi havia més cantants? Jo que sé… un Robe d’Extremoduro, un Rosendo o, si m’apures, el guitarrista de Dover. No: li han tret la samarreta al ninyato perquè se li marquin les xocolatines i l’han tirat a una piscina sense bitllet ni res, no fos cas que li tapés la cara…

Companys de Rolling Stone, des del carinyo. No ho torneu a fer. Ja hem vist com altres revistes disfressen els actors de Física y Química de Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band i ens hem aguantat, hem vist com es fan reportatges sobre el Punk vestint a ties bones com la Nancy Sprüngen. Però equiparar ECDL a Nirvana és fer-ne un gra massa.

Esteu advertits.

via: Rolling Stone España

Anuncis

About Míriam

Humanista. Periodista de carrera inacabada però vocació intacta. Em dedico a escriure sobre música, cine i llibres perquè bàsicament no sé fer una altra cosa. A les meves hores lliures treballo a la Universitat. He col.laborat a diversos mitjans des de fa un munt d'anys i he mantingut més o meys inactius un parell de blocs. Diuen que una cosa es converteix en un hàbit si ets capaç de fer-la dia rere dia durant un mes ( o una mica menys, potser. En fi. No ho recordo.) Com que estic en un moment de la meva vida en què necessito provar hipòtesis, he decidit obrir un altre bloc. Seré capaç de crear l'hàbit definitiu? These pages must show..

Debats

One thought on “Perquè ell? No hi havia ningú més?

  1. Uhhh… “Esteu advertits” sona un poc del pal Indiescabreados, je je.

    Posted by Álvaro | 29 Juliol 2011, 15:34

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

@fentlindie a twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Anuncis
%d bloggers like this: