//
you're reading...
Directes, Discos

A ballar, maleïts

the whip bandCap al 2006, quan encara de tant en tant em deixava caure per Myspace a la recerca de propostes interessants (qui fa servir encara Myspace?), vaig topar-me amb ‘The Whip’. No tenien cap àlbum publicat, únicament alguns singles i EPs. Entre aquest material hi havia dos ‘temazos’ sense pal·liatius: Trash i Frustration i, siguem clars, no hi ha ‘moderno’ que , volguent-ho o no, no hagi gastat sola ballant al ritme de Trash en algun moment de la seva vida. Finalment, l’any 2008, van publicar el llarga durada titulat ‘X marks destination‘ una obra compacte que viatja per les terres de l’indie-rock amb grans dosis d’electrònica tontejant amb el House.

Ara tornen amb ‘Wired together‘. La primera impressió és que ens trobem davant d’un àlbum menys inspirat que l’anterior, però a mesura que li dones voltes descobreixes nous matisos i detalls de producció que el fan prou rodó; més pes dels teclats i personalment, crec que un treball més interessant amb la veu de Bruce Carter. Segueixen enfocats a la pista? absolutament. ‘Keep and delete‘ i ‘Shake‘ faran que moguis compulsivament el cap mentre les escoltes, però també és cert es que han deixat espai a cançons més reposades fins i tot lleugerament lisèrgiques. Parlo, per exemple, de ‘Master of ceremony‘ (no sé per què, però imagino aquesta cançó sonant al meu funeral) o ‘Movement‘ que són els temes més èpics de l’àlbum.

Si teniu ganes de guitarres, línies de baix inquietes,  teclats, lletres amb ganxo i beats, esteu de sort: aquesta és la vostra banda. Lògicament, recomano recuperar l’àlbum anterior i veure l’obra en conjunt. D’altra banda, recordar que toquen aquest divendres a la sala Be Cool. Jo els vaig veure fa uns anyets al pop bar del Razzmatazz i no em van decebre. Encara recordo la samarreta de Batman que duia el cantant.

No ens enganyem, són “The Dark Knights”… A ballar maleïts!

Anuncis

Debats

Trackbacks/Pingbacks

  1. Retroenllaç: The Whip a la sala BeCool: Una nit incendiària « fentlindie - 24 Novembre 2011

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

@fentlindie a twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Anuncis
%d bloggers like this: