//
you're reading...
Discos

Cansei de Ser Sexy: tres són multitud?

Cap al 2007 descobríem, a través del hit “Let’s make love, and listen to death from above“,  una veu sexy, unes guitarres canyeres i uns sintetitzadors del todo a cien. Eren Cansei de Ser Sexy, que passava de ser un grup brasiler desconegut a convertir-se en l’autor d’un dels temazos d’aquella temporada. Com acostuma a passar, en el seu segon treball Donkey (Subpop, 2008), la feina de producció va polir en excés l’essència musical i el resultat va ser un disc més fluix que el de debut. Com ha passat tantes vegades, semblava que els perdíem, però afortunadament no ha estat així.

Enguany tornen amb nou disc recuperant l’essència dels seus inicis i ens el presenten avui a Barcelona (Music Hall, 21.30). “La liberación” (Subpop, 2011) són onze cançons divertides, directes i molt ballables. Pop, sintetitzadors i guitarres. Ja és això, sense gaires artificis, menys pretensions però amb molta actitud! Amb l’efecte sorpresa del primer disc ja superat i la petita decepció del segon oblidada, confiem que aquest tercer no faci justícia a la frase feta i que “tres no siguin multitud”.

Els telejonarà That Girl With Dark Eyes, qualificada de nova “heroïna del synth-pop”… la comparen amb Yelle, Goldfrapp o Chromeo. La fama la precedeix, veurem si confirma aquestes expectatives!

Music Hall, Barcelona · 1 de desembre 2011
Portes: 20:00
That girl with dark eyes : 20:30
Cansei de Ser Sexy: 21:30
Anuncis

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

@fentlindie a twitter

Anuncis
%d bloggers like this: