//
you're reading...
Directes

Toca somiar desperts

Vaig descobrir els DJ Kicks farà cosa d’un anyet. Per qui no ho conegui són una serie de mix que realitzen noms rellevants de la electrònica. James Holden, Hot Chip, Tiga, per exemple, han participat. Si voleu més informació aquí deixo enllaç a la web: http://www.dj-kicks.com/.

Total, un dels artistes que happarat dja participat és Apparat, nom artístic de Sascha Ring. Xaval alemany que va començar fent techno i ha acabat intentant buscar la fórmula perfecta entre electrònica i pop capbussant-se en l’IDM (Intelligent dance music). I collons, el tio ho ha aconseguit.

Tornem a l’inici. Tot el rollazo sobre la sèrie DJ Kicks era per comentar que vaig descobrir Apparat per mitjà de la seva col·laboració amb aquesta reconeguda serie. Em va atrapar i no em va deixar escapar. La creació d’atmòsferes t’embolcalla, temes com ‘Circle’ o ‘Oval’, d’arrel orgànica, fan que no vulguis que s’acabi el disc, ja que saps que quan s’acabi hauras de tornar a la puta realitat.

Doncs desprès del magnífic DJ Kicks, ens arriba el nou material titulat Devil’s Walk (2011, Mute/PIAS) , títol que suposadament ve inspirat per Shelley (no sóc un gran lector així que no sabria corroborar-ho) i tot el que se’ns havia promès a l’anterior àlbum es compleix i amb escreix. Ens trobem davant d’un gir cap a estructures més sensuals, més ambient, més so orgànic, més lletra -la veu de Sasha es hipnòtica-, un so més proper als Radiohead més electrònics si es vol. Així cançons com ‘Sweet Unrest’, amb ‘palmaditas poperas’ dream pop incloses,  ‘Candil de la Calle’,  amb capes i capes de so que et fan perdre l’essència del temps, o  ‘The soft voice die’, amb els violins,  fan que vulguis flotar gràcies a alguna substància extranya i il·legal.

Si a sobre afegim que s’escull el temazo ‘Goodbye‘, de l’últim àlbum, per tancar la última temporada fins ara emesa de Breaking Bad, a un servidor no li queda res més a dir: ole tu, ole tu.

El podeu veure en directe amb la seva banda aquest divendres a l’Apolo. Si hi aneu, m’hi trobareu somiant despert.

Anuncis

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

@fentlindie a twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Anuncis
%d bloggers like this: