//
you're reading...
Directes, notícies

Coi, com passa el temps…! Deu anys de Bankrobber

Un senyal inequívoc del pas del temps és començar a comptar i a recordar els esdeveniments en dècades. “Ja fa deu anys, d’això ? coi, com passa el temps” ens preguntem, tot sovint, en escoltar una cançó, en recordar un viatge, una parella o un fet important de la nostra vida.

Alguna cosa semblant deuen sentir en Marçal, en Jordi, En Ramon i en Xavier quan parlen de com van gestar Bankrobber, l’any 2002, entre un pis de l’Eixample i la Bisbal d’Empordà. Hom se’ls imagina en un d’aquells moments en què passen les coses importants: mig en sèrio, mig en conya, entre cerveses, dient “Què, muntem una discogràfica?”.  

Possiblement tot plegat no fos tan informal, però quan pensem en Bankrobber, sempre pensem en una colla de gent maca, que estima la música i que poc a poc, a base d’esforç, de bon gust i de proximitat han anat forjant un dels segells més emblemàtics de casa nostra.

Des de fa ja un temps, tot el que ve avalat per ells és, com a mínim, digne de ser escoltat. Un tracte personalitzat amb els artistes, en tots els àmbits ( producció, management, premsa..) i un entusiasme poc habitual en una indústria musical atenallada per la por a no obtenir beneficis ( o a recuperar inversions, com a mínim) han donat com a resultat la descoberta d’artistes i grups molt interessants i, el que és més important, a poder gaudir de la seva continuïtat.

Grups tan diversos, en el fons i en les formes com Mazoni, El Chico con la Espina en el Costado, El Petit de Cal Eril, Els Surfing Sirles, Espaldamaceta, Guillamino, Le Petit Ramon, Sanjosex i des de fa relativament poc Esperit! el projecte en solitari de Mau Boada ( Les Aus, Zeidun) Son alguns dels artistes que habiten Can Bankrobber i que seran a l’Apolo demà divendres dia 16 de desembre per celebrar aquesta primera dècada, acompanyats de The Gramophone AllStars com a backing band i que passarà pel seu sedàs d’ska-jazz les cançons dels artistes de la casa. Augurem concert entranyable, festiu i òbviament, de molta qualitat. Nosaltres hi serem i us ho explicarem.

I és que la gent de Bankrobber ens cau bé, perquè han aconseguit fer de les seves oficines un reducte d’artesania en les formes de creació, distribució i promoció  de la música que volem que ens duri, com a mínim deu anys més. I tornar-ho a celebrar, ja que hi som. Esperem ser-hi altra vegada i poder dir “Ja fa deu anys, dels deu anys de Bankrobber? Coi, com passa el temps..”

Compreu la vostra entrada ( 8 euros anticipada, 10 euros a taquilla)

Anuncis

About Míriam

Humanista. Periodista de carrera inacabada però vocació intacta. Em dedico a escriure sobre música, cine i llibres perquè bàsicament no sé fer una altra cosa. A les meves hores lliures treballo a la Universitat. He col.laborat a diversos mitjans des de fa un munt d'anys i he mantingut més o meys inactius un parell de blocs. Diuen que una cosa es converteix en un hàbit si ets capaç de fer-la dia rere dia durant un mes ( o una mica menys, potser. En fi. No ho recordo.) Com que estic en un moment de la meva vida en què necessito provar hipòtesis, he decidit obrir un altre bloc. Seré capaç de crear l'hàbit definitiu? These pages must show..

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

@fentlindie a twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Anuncis
%d bloggers like this: