//
you're reading...
Entrevistes

Entrevista a La banda municipal del polo norte : “El que ens mou és poder fer cançons i poder-les fer plegats”

“Está caliente y palpita, aún sangra y es un poco más grande de lo que habías imaginado”. Pot semblar un anunci de la desapareguda secció de contactes d’un diari esportiu, però no, és el visceral argument de venda del segon disc de La banda municipal del polo norte, “Corazón o nada” que han estat passejant per diferents sales de concert catalanes durant aquest novembre i desembre. Els de fentlindie, fans com soc d’aquests barcelonins, no hem perdut  l’oportunitat de parlar amb ells després d’un dels seus concerts.

Macos de veritat, ens van permetre okupar el seu camerino al Salamandra, lloc ideal per gravar una escena de Trainspotting. Allà ens van explicar cóm es va gestar la idea primigènia de la banda, cóm veuen l’escena moderna barcelonina, quines són les seves fílies i quina és la seva visió del concepte ‘amor’. Com a colofó, també van fer l’indie al més pur estil Dimas Rodríguez. Una conversa molt interessant amb una gent que, per damunt de tot, estima fer cançons i que cada vegada volen fer-les millor. Així sigui!

Quan siguem grans, demanarem un micro per reis. Fins llavors, us deixem amb el testimoni en vídeo del moment i al que retwitegi el posarem a la llista per al sorteig d’un wishper XL. Enjoy it!

Anuncis

Debats

One thought on “Entrevista a La banda municipal del polo norte : “El que ens mou és poder fer cançons i poder-les fer plegats”

  1. ¡Oh, entrevista a LBMPN con Verkeren tocando de fondo!

    Posted by Petite Brunette | 20 Desembre 2011, 17:56

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

@fentlindie a twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Anuncis
%d bloggers like this: