//
you're reading...
Discos

Aneu amb compte, el rock and roll diabòlic no ha mort

Òstia, si agafem una mica del so brut dels Rolling Stones de Exile on Main Street, una mica de l’actitud de Kinks, unes gotetes de la hiperactivitat postmoderna de The Hives, un rajolinet de la senzilleza compositiva del rock garage de Sonics, ho deixes fent xup-xup amb les ganes de festa dels Blues Brothers més gamberros, pam:  ja tens Mujeres.

Qui són Mujeres? Són un quartet de joves de Barcelona, que utilitzen la màquina del temps per transportar-nos  40-50 anys enrrera quan el punk encara no havia nascut, i quedar com lo més ‘cool’ del moment. Aquesta banda va neixer com un hype de la escena underground barcelonesa gràcies al boca a boca, a les xarxes socials i a la participació en festivals importants com el Primavera Sound del 2010, just després de la publicació del seu primer i únic treball homònim.

Temes com Sweat and Roses, on se’ns apareix un Tom Waits passat de voltes, Reyerta on sonen a uns Sonics descobrint que significa un riff trepidant, el temazo Wanna Boom on juguen a ser The Hives tocant acompanyats a la guitarra electro-acústica per un diabòlic Keith Richards o I Walked the Line amb un final Blues Brothers total, demostren que son una gran banda. En defintiva, un gran conjunt de cançons, que no es deixen catalogar fàcilment i que t’obliguen a ballar encara que tu no vulguis.

Ja ho deien, el rock and roll és la música del dimoni. Aneu amb compte, papes.

Anuncis

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

@fentlindie a twitter

Anuncis
%d bloggers like this: