//
you're reading...
Discos

House emocional

Està sorgint amb força una escena electrònica a nivell estatal, que curiosament, té més repercussió i valoració a l’estranger que dins les pròpies fronteres.

Estem parlant, per exemple, de El guincho o Delorean, i també de John Talabot, músic de Barcelona que ens va començar sorprenent amb els remixos dels mateixos Delorean i que ara, després de l’EP ‘Families’, s’ha decidit a llençar el seu disc de debut titulat ‘ƒIN’ (Permanent Vacation, 2012).

John Talabot ens proposa un àlbum de house sensible i emocional que passa de l’alegria, a la transcendència o a la sobrietat i que deixa una estranya sensació d’atemporalitat, amb una certa semblança a la música que estan fent actualment Caribou o Four Tet.

Així, el tema ‘Depak ine’ ens convida a endinsar-nos dins la jungla de l’electrònica, amb sons tropicals i ritmes africans, amb certs ecos de El Guincho. D’altra banda el segon tall ‘Destiny‘ ens recorda als millors Holy Ghost, on es llença sense paracaigudes a crear una espècie de balada housera i en surt gloriós. I va el tio i quan vol, sona al pop més electrònic a l’estil Animal Collective com a l’estupenda ‘Journeys‘, on combina jocs de veus amb bases de repetició cícliques… brutal.  I perquè no, també es posa housero 100%, com al millor tema del disc, ‘So will now…’, amb veu negra, recordant-nos que el house prové de les variants més soul i funk de la música disco.

Avís per a navegants, cal superar certes etiquetes, certament un es pot enamorar escoltant John Talabot, un es pot enamorar escoltant house.

Total, un ‘discazo’.

Anuncis

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

@fentlindie a twitter

Anuncis
%d bloggers like this: